Lantaarnpaalbanners hangen al!

Buro VinkGeen categorie

Het NK Wielrennen voor de Jeugd wordt dit keer georganiseerd door de Goudse club GRTC Excelsior. In de aanloop naar het NK worden in Reeuwijk nu al de lantaarnpaalbanners opgehangen voor Winkelcentrum Miereakker, E&S, Regiobank, Phielix Verzekeringen en Buro Vink.

Buro Vink houdt zich bezig met het ontwerp en de productie van de spandoeken, banners, vlaggen en kleding voor de ruim 100 vrijwilligers die zich inzetten tijdens de grote dag op 4 juni 2016.

Jonge GRTC-leden kijken uit naar het NK Jeugdwielrennen 2016 (Small)

GRTC Excelsior

De Goudse Ren- en Toerclub Excelsior (GRTC Excelsior) heeft de toewijzing van de KNWU gekregen om in 2016 het KNWU Nederlands Kampioenschap Jeugdwielrennen te organiseren. Het evenement vindt plaats in Reeuwijk-Brug op zaterdag 4 juni 2016.

nkjeugdwielrennen

20.000 Bezoekers verwacht

Tijdens het NK Jeugdwielrennen binden zo’n 800 jonge wielrenners van 8 tot 15 jaar de strijd met elkaar aan. Er worden 20.000 bezoekers verwacht, verspreid over de hele dag. De GRTC is met ruim 400 leden één van de grootste wielerverenigingen van Nederland. De GRTC ging in gesprek met gemeente Bodegraven-Reeuwijk voor het evenement, onder andere vanwege de mooie omgeving en centrale ligging.Op zondag 7 juni vond de NK Jeugdwielrennen van 2015 plaats, in het Brabantse Lieshout.

burovink-reclamebureau

 

Reactie wethouder Dirk-Jan Knol

Wethouder Dirk-Jan Knol: “Het is geweldig dat het NK Jeugdwielrennen plaatsvindt in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Dit evenement zet onze gemeente uitstekend op de kaart als fietslocatie en het startpunt voor fietstochten in het Groene Hart.