Sponsor ook NK Wielrennen Jeugd 2016!

Buro VinkGeen categorie

Op 4 juni 2016 is het zo ver. Het NK Wielrennen voor de Jeugd vindt dan plaats in Reeuwijk. Met 800 deelnemers en 20.000 bezoekers kan echt niemand meer voorbij aan dit evenement. Deze dag zal onder andere de Raadhuisweg en de wegen rond het winkelcentrum Miereakker zijn afgesloten. Het grootse wielrenspektakel zal Reeuwijk doen veranderen in een evenement dat z’n weerga niet kent.

 

Sponsor worden?

Langs het parcours kunt u met uw bedrijf reclame maken op de hekken, op de lantaarnpalen (banners van 1 x 2 meter),etc. Voor meer informatie neemt u contact op met Casper via nkwielrennen@burovink.nl

Achtergrond informatie

Het NK Wielrennen voor de Jeugd wordt dit keer georganiseerd door de Goudse club GRTC Excelsior. In de aanloop naar het NK worden in Reeuwijk nu al de lantaarnpaalbanners opgehangen voor Winkelcentrum Miereakker, E&S, Regiobank, Phielix Verzekeringen en Buro Vink.

Buro Vink houdt zich bezig met het ontwerp en de productie van de spandoeken, banners, vlaggen en kleding voor de ruim 100 vrijwilligers die zich inzetten tijdens de grote dag op 4 juni 2016.

 

Sponsor worden? Vraag de informatie hier aan.