Persbericht – Buro Vink draagt HetSchoolvoorbeeld.nl over aan de Cherry Group

Buro VinkGeen categorie

Na 9 jaar onder de vleugels van Buro Vink te zijn gegroeid, gaat HetSchoolvoorbeeld.nl (handelsnaam van Buro Vink) verder als zelfstandige B.V. En daar zijn we heel trots op! HetSchoolvoorbeeld.nl zal vanaf 1 maart 2022 verder gaan als onderdeel van de Cherry Group.

HetSchoolvoorbeeld.nl

HetSchoolvoorbeeld.nl is de plek waar je moet zijn voor een alles in één oplossing voor jouw schoolwebsite, ontwerp en drukwerk. Van creatief design tot technische uitvoering. Alle communicatiekanalen worden aan de website gekoppeld en ook het design en drukwerk kan verzorgd worden. Iedere school heeft een uniek karakter en HetSchoolvoorbeeld.nl maakt dit zichtbaar. De identiteit van de school wordt verwerkt in het design en het team zorgt ervoor dat dit perfect aansluit op wat de school wil uitstralen. Al bijna 200 scholen en schoolbesturen gingen je voor, en het team kijkt er naar uit om ook voor jou aan de slag te gaan.

De Cherry Group

De Cherry Group bestaat uit 16 creatieve bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in online en offline communicatie. Binnen deze groep kan HetSchoolvoorbeeld zich optimaal verder ontwikkelen in het aanbieden van diensten voor het onderwijs.

Korte terugblik

Wat in 2013 begon als een idee in het hoofd van Jeroen Vink en Dieter Möckelmann is in 9 jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 180 scholen en besturen als klant. Jeroen en Eefje Vink hebben samen met het huidige team een solide partij gemaakt van HetSchoolvoorbeeld.nl en zijn zo uitgegroeid als ontwerpbureau voor het onderwijs.

Boven: Het nieuwe team aan het werk.

Wat verandert er voor klanten en leveranciers?

Voor u als klant of leverancier verandert er weinig: Jeroen, Marjolein, Sanne, Thomas en Imke blijven voor u klaar staan. Alle contactgegevens blijven hetzelfde en ook de tarieven blijven gelijk. Er gaat wel wat wijzigen in de tenaamstelling; u zult vanaf 1 maart alle correspondentie ontvangen van HetSchoolvoorbeeld B.V.

Met een positieve blik op de toekomst kijken we uit naar onze verdere samenwerking!