Rede investments

Nieuwe website voor Rede Investments

Buro VinkGeen categorie

Voor Rede Investments te Reeuwijk hebben we een nieuwe website gemaakt. Rede Investments investeert in verschillende branche wereldwijd, direct en indirect.
Kenmerken
Rede Investments is met de nieuwe website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke layout. Bezoekers zien nu direct waar ze moeten zijn op deze nieuwe website. Buro Vink draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie en het onderhoud. Hiermee is Rede Investments volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van Rede Investments zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan de sociale mediakanalen van zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de nieuwe site op: https://www.rede-investments.com/
We wensen Rede Investments veel succes met hun nieuwe website!
Wilt u ook een nieuwe website waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw organisatie optimaal voor de dag komt? Bel of e-mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 300002 of mail info@burovink.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink. Ze helpen u graag.