Treehold

Nieuwe website: Treehold

Buro VinkLaatste nieuws

Voor Treehold te Reeuwijk hebben we een nieuwe website gemaakt. Treehold zet zich in voor oplossingen tegen ziektes van bomen.
Kenmerken
Treehold is met de nieuwe website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke lay-out. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken op deze nieuwe website. Buro Vink draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie en het onderhoud. Hiermee is Treehold volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van Treehold zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan de sociale mediakanalen van zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de nieuwe site op: treehold.com
We wensen Treehold veel succes met hun nieuwe website!
Wilt u ook een nieuwe website waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw organisatie optimaal voor de dag komt? Bel of e-mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 300002  of mail info@burovink.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink. Ze helpen u graag.