Studio MBC

Nieuwe website : Studio MBC

Buro VinkLaatste nieuws

Voor Studio MBC te Reeuwijk hebben we een nieuwe website gemaakt. Studio MBC is een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van Interieur en Licht.
Kenmerken
Studio MBC is met de nieuwe website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke layout. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken. Buro Vink draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie en het onderhoud. Hiermee is Studio MBC volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van Studio MBC zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan de sociale mediakanalen van Studio MBC zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de nieuwe site op: https://studiombc.nl
We wensen Studio MBC veel succes met hun nieuwe website.
Wilt u ook een nieuwe website waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw organisatie optimaal voor de dag komt? Bel of e-mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 300002 of mail info@burovink.nl. Vraag naar Marjolein de Pater of Jeroen Vink. Ze helpen u graag.