kranenburg fotografie

Nieuwe website: Kranenburg Fotografie

Buro VinkLaatste nieuws

Voor Kranenburg Fotografie te Reeuwijk hebben we een nieuwe website gemaakt. Kranenburg Fotografie heeft gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de huisstijl door Buro Vink te laten aanpassen. Het verouderde logo was aan vervanging toe en is heeft nu een professionelere uitstraling. Het nieuwe logo is beter geschikt voor kleine weergave, is beter leesbaar, beter herkenbaar en past goed op de middelen waarvoor het gebruikt moet worden zowel online als op drukwerk. Kranenburg Fotografie is zeer tevreden met het resultaat en zal het logo op alle nieuwe uitingen gaan gebruiken. Kranenburg Fotografie is het bedrijf van Marti van Kranenburg. Zij fotografeert bruiloften, recepties, profielfoto’s en gezinsshoots.
Kenmerken
Marti is met haar nieuwe website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke lay-out. Bezoekers vinden snel de informatie die ze zoeken. Buro Vink draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie en het onderhoud. Hiermee is Marti volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kan Marti nu zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan de sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de nieuwe site op: http://kranenburgfotografie.nl
We wensen Marti veel succes met haar nieuwe website!
Wilt u ook een nieuwe website waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw organisatie optimaal voor de dag komt? Bel of e-mail ons dan vandaag nog. Bel 0182 – 300002  of mail info@burovink.nl. Vraag naar Marjolein of Jeroen. Zij helpen u graag verder.