Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk

Nieuwe website : Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk

Buro VinkLaatste nieuws

Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk heeft een nieuwe website. Daarnaast hebben zij hun huisstijl door Buro Vink laten vernieuwen. Het verouderde logo was aan vervanging toe en is heeft nu een professionelere uitstraling. Het nieuwe logo is beter geschikt voor kleine weergave, is beter leesbaar, beter herkenbaar en past goed op de middelen waarvoor het gebruikt moet worden zowel online als op drukwerk. Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk is zeer tevreden met het resultaat en zal het logo op alle nieuwe uitingen gaan gebruiken. De vereniging is opgericht op 9 februari 2018 en produceert schone energie ten behoeve van haar leden.
Kenmerken
Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk is met de nieuwe website beter vindbaar en profileert zich optimaal door de compleet nieuwe overzichtelijke lay-out. Bezoekers vinden eenvoudig de informatie die zij zoeken. Buro Vink draagt zorg voor het ontwerp, de technische realisatie, het onderhoud. Hiermee is Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk volledig gevrijwaard van alle technische zorgen.
Mooi, gemakkelijk en efficiënt
Op een gebruiksvriendelijke manier kunnen de medewerkers van Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk zelf eenvoudig pagina’s en berichten plaatsen en teksten en afbeeldingen wijzigen. Daarnaast kunnen de berichten automatisch gekoppeld worden aan de sociale mediakanalen van Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk zoals LinkedIn, Facebook en Twitter waarmee geen bericht ongezien blijft.
Bekijk de website
De website is nu live! Bekijk de nieuwe site op: https://energiecooperatie-bodegraven-reeuwijk.nl
We wensen Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk veel succes met hun nieuwe website.
Wilt u ook een nieuwe website waarmee u meer bezoekers trekt en waarmee uw organisatie optimaal voor de dag komt? Bel of e-mail ons vandaag nog. Bel 0182 – 300002  of mail info@burovink.nl. Vraag naar Marjolein of Jeroen. Zij helpen u graag.