Beknopte handleiding website

In deze stap-voor stap handleiding leer je hoe je je website moet bewerken. Heel veel informatie vind je op Google en Youtube. We adviseren je dus eerst onderstaande handleiding of het internet te raadplegen alvorens contact met ons op te nemen.

Hoe is je site opgebouwd?

1. Inloggen

2. Pagina's

De website is opgebouwd uit pagina's. Er zijn drie aparte pagina's, te weten : Home, Berichten, Portfolio. Deze worden op een afwijkende wijze gevuld. Alle andere pagina's bewerk je zoals hieronder staat beschreven. Als je een pagina op een geavanceerde manier wilt opmaken met blokken en allerhande features, gebruik je 'Cornerstone' (zie verderop in de handleiding).

3. Berichten

Op de berichtenpagina (ook wel 'Nieuws' of 'Actueel' genoemd) verschijnen de berichten die je op je website plaatst. Deze berichtenpagina vul je niet via de functie 'Pagina's' maar via de functie 'Berichten'.

4. Opmaken van een pagina of een bericht

Bij het plaatsen van content (tekst en beeld) op een pagina, een bericht of een portfolio item kun je allerhande opmaak toepassen in de tekst. Afbeeldingen en galerijen plaatsen kan ook. Lees hieronder hoe het werkt.

5. portfolio items

Op de portfoliopagina (Op de website ook wel 'Foto's' of 'Productpresentatie' of 'Onze diensten' etc. genoemd) verschijnen de portfolio-items die je op je website plaatst. Deze portfoliopagina vul je via de functie 'Portfolio'.

6. Cornerstone of Pro: geavanceerd opmaken

Let op: Cornerstone is geavanceerd!
Cornerstone (of Pro) is software die geavanceerder is dan de standaard editor van WordPress zoals boven omschreven. We helpen je met onderstaande tips graag op weg maar gratis support op deze software met eindeloze mogelijkheden kunnen we bij een standaard abonnement niet geven. Hiervoor kunnen we kosten berekenen volgens het huidige tarief. Overal waar 'Cornerstone' staat kun je ook 'Pro' lezen.