Nieuwe huisstijl en website voor CSC Automotive Oosterhout

Buro VinkGeen categorie

Voor CSC Automotive in Oosterhout heeft Buro Vink een responsive website opgeleverd. In de loop van juni 2016 gaan we deze site volledig multi-linguistisch maken. Dat houdt in dat bezoekers uit het buitenland de website in hun eigen taal kunnen lezen zonder dat ze eerst moeten aangeven welke taal ze willen. We vertalen daarvoor de website vooralsnog in het Frans, Duits en Engels.

Naast de website is ook de rest van de huisstijl vernieuwd: zo hebben we een nieuwe uitstraling gegeven aan het briefpapier, de (Word)sjablonen, visitekaartjes en is het logo opnieuw gewerktekend in DTP.

Over CSC Automotive

CSC heeft ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van unieke autobekleding. CSC Automotive heeft een gepatenteerd bevestigingssysteem ontwikkeld, waarbij de nieuw ontworpen ‘cover’ over de originele bekleding bevestigd wordt. Dit levert een tijdsbesparing van 80% op ten opzichte van andere aanbieders. Door de montagetechniek en het kwalitatief hoogwaardige product, heeft de bekleding een unieke uitstraling tegen een uitstekende prijsstelling.

 

Schermafbeelding 2016-06-27 om 13.27.31