Word reseller in het onderwijs voor HetSchoolvoorbeeld.nl

Buro Vink Geen categorie

Wil je bijverdienen met het verkopen van de diensten van HetSchoolvoorbeeld.nl of ons product onder je eigen merknaam verkopen? Wij bieden diverse mogelijkheden!

Reseller worden

Heb je affiniteit met het onderwijs en ICT of communicatie en heb je ervaring met het adviseren van scholen en/of besturen? Wij werken graag samen met wedeverkopers of zzp-ers die onze producten willen verkopen. Daarom hebben we een aantrekkelijk verdienmodel ontwikkeld. Tevens bied je hiermee een extra service naar je eigen klanten. Dit is met name interessant voor bedrijven die al werkzaam zijn in het onderwijs of zzp-ers die bijvoorbeeld werkzaam zijn als onderwijsadviseur, communicatieadviseur, OICT-er of trainer.

Trainer

Resellers die tevens trainingsvaardigheden hebben, of dit willen leren, hebben exclusief de mogelijkheid om de scholen die ze aandragen te trainen in het gebruik van onze producten. Zo kun je naast een reseller-fee ook verdienen met het geven van een training. Een reiskostenvergoeding is hierbij inbegrepen.

Tip ons

Heb je alleen maar een tip voor ons over een school waar ze bijvoorbeeld wel wat mogen verbeteren aan hun website? Elke tipgever met een tip die leidt tot een nieuwe website via HetSchoolvoorbeeld.nl onvangt een Dinercheque t.w.v. € 50,-! Aan de actie zijn wel enkele voorwaarden verbonden.

Interesse?

Heb je interesse? Lijkt het je leuk om je te verbinden aan HetSchoolvoorbeeld.nl en ben je sociaal vaardig, met name in het onderwijs?
Stuur dan een mail naar Marjolein of Jeroen of bel: 0182 74 90 90 voor een oriënterend gesprek. Bij gebleken geschiktheid willen we ons resellerprogramma graag met je doorspreken.

Achtergrondinformatie

HetSchoolvoorbeeld.nl – Ontwerpbureau voor het onderwijs – is de onderwijs-tak van Buro Vink te Reeuwijk. Bij HetSchoolvoorbeeld.nl maken we websites, apps, grafisch ontwerp en drukwerk voor lagere en middelbare scholen. De nadruk ligt op online producten zoals websites en apps. Hiermee helpen we scholen zicht te profileren en leveren we een significante bijdrage aan het verbeteren van ouderbetrokkenheid. In korte tijd is het klantenbestand gegroeid van 1 naar 130 scholen en besturen. Bij HetSchoolvoorbeeld.nl werkt een team van ontwerpers, webdevelopers. We zijn gevestigd op de Fokkerstraar 22C te Reeuwijk. Meer info: www.hetschoolvoorbeeld.nl