Vacature: Flexibel WordPress talent

Buro Vink Geen categorie

Wij zijn op zoek vaar een flexibel WordPress talent voor het bouwen en onderhouden van websites.

Wij zoeken…

Wij zijn op zoek naar een collega die op basis van een ontwerp WordPress thema’s kan bouwen en onderhouden. Thema’s worden vaak gebouwd op basis van een bestaand basisthema. Vereisten: je bent vindingrijk, werkt vlot en nauwkeurig, hebt verstand van css en bent handig in het zoeken en inregelen van plugins. Daarnaast sta je klanten te woord die vragen hebben over het werken met hun website.

We bieden…

Wij bieden een hele leuke werkomgeving in een klein team dat werkt voor een uitgebreid klantenbestand (met name onderwijs). We gaan flexibel om met werktijden en bieden uiteraard een passend salaris. Uitgebreide informatie over Buro Vink vind je op onze websites: burovink.nl en hetschoolvoorbeeld.nl.

Iets voor jou?

Bel of mail ons. We zijn benieuwd naar je c.v. en komen graag met je in contact.